Домакин на събитието беше ресторант Адмирал в Св. Влас Целта на 

...
Домакин на събитието беше ресторант Адмирал в Св. Влас
Целта на 
Коментари Харесай

Мисис България посвети вечер на бесарабските българи

Домакин на събитието беше ресторант Адмирал в Св. Влас

Целта на  събитие е събиране на средства за подпомагането на българските учебни заведения и културен център в Молдова. Темата за бесарабските българи е извънредно близка до Мисис България, защото самата тя е с такива корени.

“ За мен е значимо корените да се пазят. В Молдова живеят доста бесарабски българи, учебните заведения и културните центрове са в сериозно състояние. За да спасим българския културен център, те имат потребност от  музикални принадлежности, носии и всичко обвързвано с българския фолклор, история и обичаи. Друга моя цел е основаването на рехабилитационен център за заболели дечица “, показа Желяпова незабавно след събитието. За дата съзнателно е определен 1 юни, като знак на добротата и новото начало.



Гостите се любуваха на приятна стратегия и изненади с водещ – артистът и стенд ъп артист Георги Величков и превъзходната музика на неповторимите Сандра и Артур. Масите и аления килим  бяха украсени със живи цветя. Вечерята бе подсладена от  сладкарница “Clio “.

Г-жа Желяпова поздрави и благодари за поддръжката на  Диневи Груп, на кмета Иван Николов, на сладкарница “ CLIO “ на Компания “ТРИГЛАВ – ЕДЕЛВАЙС “ ЕООД, Лавандулово масло и Розово масло, на магазини “Фиола ”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР